Hovsa

Chiloudys

Aussies & Shelties

Hovsa

LP1 RBM RØM HTMF Elverlamshuset's Alfie

 

Født: 11.11.2015

DKK Reg.nr.: DK19606/2015

Køn: Han

Farve: Tricolour

Højde: ca. 40 cm

Vægt: 9,1 kg

Øjen: Øjenlyst UA d. 30.12.2015

HD: AA

AD: 00

MDR1: +/-

 

LP1: Bestået

Rally Begynder: 3 x Bestået

Rally Øvet: 5 x Bestået

Rally Expert: 7 x Bestået (0 Cert'er)

HTM Færdighedsprøve 1: Bestået

HTM Færdighedsprøve 2: Bestået

HTM Færdighedsprøve 3: Bestået

HTM Færdighedsprøve 4: Bestået

 

 

 

 

Hovsa hedder Hovsa fordi det var sådan lidt "hovsa, dér kom vi til at købe en hvalp". Det var ikke helt planlagt at vi skulle have hvalp allerede inden for de første 10 dage af 2016, men da jeg først faldt over "Alfie" på opdrætters hjemmeside, kunne jeg ikke slippe ham igen og til sidst blev jeg nødt til at kontakte opdrætter og arrangere et besøg, hvalpene var på det tidspunkt lige fyldt de 8 uger og da vi mødte nogle flinke mennersker, nogle dejlige hunde og nogle virkelig skønne hvalpe, var der ingen tvivl om at den der lille sorte trold, ham måtte vi simpelthen have med hjem! Det fik vi heldigvis lov til og jeg har ikke fortrudt ét sekund!

Hovsa er nu ca. 1,5 år og jeg er bestemt ikke blevet mindre vild med ham med tiden, han er virkelig en skøn lille fyr! Han elsker verden og det meste af verden elsker ham, den lille charmetrold er svær at modstå -hvilket han gerne benytter sig af, for Hovsa, der er de fleste fremmede, uanset om det er menneske eller hund, virkelig bare en ven han ikke har mødt endnu :)

Hovsa havde sin debut i Rallyringen lige knap 11 måneder gammel og bestod. Lige godt 16 mdr. gammel, stillede han i Rally Begynger for 3. gang og tog sin Rally Begyndermester titel og kun én uge efter, stille vi så for første gang i en LP1 prøve og sørme om Hovsa da ikke også lige nappede sin LP1 titel i første hug! Jeg er virkelig stolt af min unge hund, det er bestemt ikke fordi vi -eller jeg, har travlt, forhåbentlig har vi rigtig mange på på konkurrencebanerne foran os og i øjeblikket stiller vi egentlig mest op for at Hovsa kan få noget konkurrence erfaring og Hovsa er virkelig en stjerne at have med, til prøver og konkurrencer, så sød, nem og glad og SÅ dygtig, pt. har vi stillet til i alt 12 prøver i henholdsvis Rally, LP og HTM Færdighedsprøverne og Hovsa har bestået hver eneste af dem, det er ærlig talt mere end hvad jeg havde forventet! Der udover er Hovsa også blevet udstillet en enkelt gang -hvilket han også klarede med bravour, på trods af at han ikke ligefrem er ringtrænet ;) Han fik Very Good og blev nr. 2 af 3 i Junior klassen, hvilket jeg er godt tilfreds med, jeg synes selv at Hovsa er ganske godt bygget, men da han jo lige er til den høje side, synes jeg at VG er helt fair.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Elverlamshuset's Stærk Tobak

CACH Rikadon Toven Bi All Means

 

 

Elverlamshuset's Ulrikke

Sea Heaven Chasing Moonbeams

 

Rikadon's Lullabi

 

Elverlamshuset's Krumme

 

Rollif's Celine

Elverlamshuset's Quinnie

Mianet's Flower to Marco

 

 

Elverlamshuset's Vanja

Grandgables Say It Again Sam

 

Moorwood Shaded Flower

 

Elverlamshuset's Krumme

 

Poulgaards High Light