Hovsa

Chiloudys

Aussies & Shelties

Hovsa

LP1 RBM RØM DKRLCH HTMFX

Elverlamshuset's Alfie

 

Født: 11.11.2015

DKK Reg.nr.: DK19606/2015

Køn: Han

Farve: Tricolour

Højde: ca. 40 cm

Vægt: 9,1 kg

Øjen: Øjenlyst UA d. 30.12.2015

HD: AA

AD: 00

MDR1: +/-

 

LP1: Bestået

Rally Begynder: 3 x Bestået

Rally Øvet: 5 x Bestået

Rally Expert: 3 x Cert.

HTM1: 6 Q point

HTM Færdighedsprøve 1: Bestået

HTM Færdighedsprøve 2: Bestået

HTM Færdighedsprøve 3: Bestået

HTM Færdighedsprøve 4: Bestået

 

 

 

 

Hovsa hedder Hovsa fordi det var sådan lidt "hovsa, dér kom vi til at købe en hvalp". Det var ikke helt planlagt at vi skulle have hvalp allerede inden for de første 10 dage af 2016, men da jeg først faldt over "Alfie" på opdrætters hjemmeside, kunne jeg ikke slippe ham igen og til sidst blev jeg nødt til at kontakte opdrætter og arrangere et besøg, hvalpene var på det tidspunkt lige fyldt de 8 uger og da vi mødte nogle flinke mennersker, nogle dejlige hunde og nogle virkelig skønne hvalpe, var der ingen tvivl om at den der lille sorte trold, ham måtte vi simpelthen have med hjem! Det fik vi heldigvis lov til og jeg har ikke fortrudt ét sekund!

Hovsa er nu 3 år og jeg er bestemt ikke blevet mindre vild med ham med tiden, han er virkelig en skøn, glad og udadvendt lille fyr og han har en helt særlig plads i mit hjerte!

Hovsa havde sin debut i Rallyringen lige knap 11 måneder gammel og bestod. Lige godt 16 mdr. gammel, stillede han i Rally Begynger for 3. gang og tog sin Rally Begyndermester titel og kun én uge efter, stille vi så for første gang i en LP1 prøve og sørme om Hovsa da ikke også lige nappede sin LP1 titel i første hug.

Hovsa er nu lige fyldt 3 år og er lige blevet Dansk Rally Champion! Jeg er virkelig stolt af min unge hund, Hovsa er virkelig en stjerne at have med, til prøver og konkurrencer, så sød, nem og glad.

Hovsa er også blevet udstillet en enkelt gang -hvilket han også klarede med bravour, på trods af at han ikke ligefrem er ringtrænet ;) Han fik Very Good og blev nr. 2 af 3 i Junior klassen, hvilket jeg er godt tilfreds med, jeg synes selv at Hovsa er ganske godt bygget, men da han jo lige er til den høje side, synes jeg at VG er helt fair.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Elverlamshuset's Stærk Tobak

CACH Rikadon Toven Bi All Means

 

 

Elverlamshuset's Ulrikke

Sea Heaven Chasing Moonbeams

 

Rikadon's Lullabi

 

Elverlamshuset's Krumme

 

Rollif's Celine

Elverlamshuset's Quinnie

Mianet's Flower to Marco

 

 

Elverlamshuset's Vanja

Grandgables Say It Again Sam

 

Moorwood Shaded Flower

 

Elverlamshuset's Krumme

 

Poulgaards High Light